Monday, June 9, 2014

Roti Telur awesome!

Salam dan hai..

Tadi pagi berangan nak buat roti telur gini. Nampak orang post kat instagram terus rasa nak cuba. Memang dah buat pun. Dah la telur sebiji je dalam peti ais. Excited bebenor. Padahal rasanya sama je kot kalau buat roti telur biasapun. Sebab nampak comel tu yang excited nak buat. 


Maka buatla daku. Hasilnya??



Hehehe. ROTI TELUR SEPARA RENTUNG. Nasib la tak rentung serentungnya. Aku bakar atas pan, tu pasal terbakar cepat camni. Kalau pakai oven tak jadi gini kot. Haha. Korang pakai pan jadi gini tak? Kalau tak masak lama nanti telur tak masak. Camne ye? Grrr..

Sedih, dah la telur sebiji je yang ada..takpe2 next time la try buat lagi. Roti Telur Awesome!! Nak update kat ig pun segann aihh, haha

Ok, tata!



3 comments:

DYatie said...

Hihihi. Takper. Usaha ada. Tetap thorbaik!

Norhazrina Abdul Hamid said...

haha kelakar la. cmne leh rentung tu? api bukak kuat ke mila?

Liyana said...

hehehehe