Tuesday, November 12, 2013

Photobook from Pixajoy

Salam dan hai.

Yeaaa! Dua photobook dari Pixajoy dah sampai. Kemain lama aku tangguh buat, akhirnya siap dan dapat jugak. Sangat puas hati!!




Lepas ni kalau ada voucher murah boleh grab lagi. Ok tu je nak stori. Sesaja nak test bloggeroid aku menjadi ke x.. Kalau publish ni kira menjadi la tu, hehe


Next entry nanti aku stori panjang pasal photobook ni k!


Tata!

3 comments:

Cik Puan Rara said...

rara order je.pas tu x buat.hahaha.sabo jelah~

Chekgu Azrine said...

tak berani nak order sebab takut malas nak buat..hahahha

Ayu azmir said...

salam selasa