Monday, November 25, 2013

Mommycha 1st Giveaway

Salam dan hai.

Dah lama benor aku tak join GA. Jejoms reramai meriahkan Giveaway dari Mommycha. Macam best jee..macam syok jee GA ni. 

Blog Mommycha


Theme:
  • mommy&baby moments
  • tak kisah sama ada korang ade sweet, sour, pahit, kelat, sugarcandy, candycrush, scrumptious sugar moment bersama anak-anak tersayang.

How it work:

  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu.
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. 
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing.
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. 
  • SATU gambar sahaja, okeh?
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha!
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini.
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)

Winners akan dipilih berdasarkan gambar paling MENARIK.  
Entrynye biase-biase pon takpe.
Hadiah akan diberi kepada winners 1st - 6th place :)


**********************************************************************************




Timang tinggi-tinggi, tinggi pucuk celagi,
bangung pagi-pagi, teruh pegi mengaji.

Timang tinggi-tinggi, sampai cucur atap,
belum tumbuh gigi pandai baca kitab

Timang tinggi-tinggi, sampai pucuk pinang,
bila pandai ngaji, hidup jadi senang.

Timang tinggi-tinggi, sampai pucuk sena,
bilo besor kekgi, jadi orang berguna.

(*nyanyi versi orang ganu)


Gambar tu ketika pergi USS last week, 17/11/13. Banyak best wooo..Anak aku Zara langsung tak meragam sehari duk sana. Kemain seronok dia. Budak suka berjalan memang cenggitu. Next time kita ajak abah pergi lagi. Simpan duit bebanyak lagi. Duit nak bagi sape kalau tak perabis dek anak bini, muahehehehe.






**to micha, muka daku tak nampak..tapi sumpah itu daku, tak main tipu tau, tak caya tengok fb daku..kekekeke



8 comments:

Fifi Nadhrah said...

salam kenal dar fifi..

good luck!~

nurul husna said...

Mila, follow blog husna yer mila... :)

ctmah said...

good luck mila..hihi

nurul husna said...

http://permatahusna.blogspot.com/

Mommy_Cha said...

hi sayang.....
ya allah comeynye pic tu.
tq tau sebab join.
Mommycha terharu sgt.
insyallah kalo ade rezki boleh menang :)
tq dearrrr :)

Putri said...

saya pun dah join...
wish u luck mila dear

Fifi Nadhrah said...

assalamualaikum..

fifi singgah sebelum balik kerje..

Hana Soffelia said...

good luck mila. hana tak sempat nak joint..