Wednesday, February 29, 2012

Review Wedd : Pakej Kahwin affordable 1.5k




Assalamualaikum.

Continue pada wedding review. Sila jangan muak ye.
Bercerita tentang pakej kahwin yang bagi saya sungguh affordable. Hanya 1.5k.
Sebabnya, saya hanya hire pelamin rumah yang simple lagi sweet pada mata saya, tak de pelamin besar2 sebab luas rumah sangat terhad.

Pakej lengkap merangkumi :

1) Pelamin (1 panel)
2) Baju Sanding L+P (dengan aksesori lengkap)
3) Baju Persalinan L+P ((dengan aksesori lengkap)
4) 1x Mekap 
5) Hiasan Bilik Tidur
6) Hiasan Meja makan beradap (saya tolak dan tukarkan dengan mekap untuk nikah) 
7) 2 Bunga Tangan (Pink & Purple)
8) 2 pasang kasut (perempuan sahaja)
9) Bekas bunga pahar
10) Pintu gerbang/arc

Berbaloi tak? Bagi saya cukup berbaloi dan saya berpuas hati dengan vendor tersebut. sebabnya baju yang dibekalkan cantik dan sesuai dengan taste saya. 

Baju Sanding

Ok tak? ni ketika seisi outdoor selepas majlis.
vendor cakap ni warna purple manggis. saya bantai je janji mengikut tema dan cantik pada saya.

Close up sedikit gambar pelamin. Maaf takda gambar full pelamin. Saya lupa dan photographer pun lupa.



Satu persalinan lagi saya pakai ketika majlis bertandang.
warna grey. dress ala2 jubah style. kawan saya cakap nampak unik ^-^
  
Baju bertandang

ketika seisi outdoor dirumah MIL 

Vendor pakej di atas dari Fizanis Bridal. B2B Terengganu yang berminat nak dapatkan khidmat beliau boleh   ke fb Fizanis Bridal. ^__^



6 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

eimy snap pic pelamin...hehehehe
nanti cheq tagged kat FB noooo

puan.mila said...

yeke? mekasih eimy..nih nak hug nih..hehe..eimy nak p wedd eimy tp jauh la, klau kbtolan p sana mmg mila dh sggah..lg pun asben kerja :(

ira said...

cantik la bju grey...:)

kat mne ek Fizanis bridal tu..nk terjah la..hehehe

ciksusu said...

berbaloi la bju pon lawa;)

kte xtau la sempat survey ke tak kt sne..jrg2 balik ni-.-

Cik Fasyareena said...

murahnyeee..baju pn lawaaaa sgt..;)

puan.mila said...

ira : kat Paloh..

cik susu : insyaAllah sempat..b2b mana?

cik fasya : not bad kan...mila puas hati :)