Monday, February 27, 2012

Review Wedd : Hand Bouqet




Salam pembuka bicara.

Jumaat lepas last update entri. Hari ini berpeluang lagi. Lately tak dapat nak selalu online kerana banyak tanggungjawab. Balik umah mertua, layan makan, minum, pakai suami dll. Seronok sangat so online diketepikan..hehe..

Now, baru siap masak, tunggu asben balik kerja baru makan sama2. Nak makan sorang2 tak berselera ^__^

Melalut pulak.
Okeh, bercerita pasal HB atau Bunga Tangan.
Saya ada 4 bunga tangan sepanjang kesemua majlis berlansung dari majlis nikah, resepsi dan bertandang.
Dan hanya 3 yang digunakan. 
Tamak tak? haha

Majlis nikah, saya menggunkan bunga tangan seperti pica dibawah.



Tak besar dan kecil. Saiz medium. 
HB ni saya order dari seorang kawan B2B iaitu Nia Ain
If nak tahu detail harga sila minta quotation dari beliau ^-^

Majlis Resepsi pula, saya menggunakan HB yang dibekalkan oleh vendor pelamin.
Pada awalnya takmau guna tapi bila pikir balik rasa rugi sebab vendor kasi free sewa untuk HB. Rezeki dapat free sewa dua HB, tapi saya guna hanya salah satu iaitu warna pink seperti pica bawah.
Maaf takde pic close up untuk HB.


Majlis bertandang, saya menggunakan HB yang diperbuat dari kain felt.
Tak beli dan tak sewa tapi dapat free. hehe
Rezeki dapat felt HB sebagai hadiah kawen.
Kawan B2B yang kasi iaitu Eimy.
Terharu sebab beliau datang dari Penang, jauh tu dan kasi HB ni by hand.
Thanks eimy!

close up HB beliau.

kidnap pic dari blog beliau. sori eimy!

majlis bertandang ^-^










4 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

kesudian Mila nak guna HB hadiah eimy tu lagi amat2 terima kasih tauuuu!!! sbb sudi pakai HB eimy... :)

psssttttt!!! kidnap la..takpe tak marah...hehehehe

Asfiza said...

wahhh..semua HB lawa-lawa... beruntung awak.. :D

♥ p a a n i ♥ said...

cantik la yg eimy bagi tu. love love gitu...hehe

Hunny Kitty said...

comel je hb love333