Wednesday, February 22, 2012

Status : Puan Mila




Assalamualaikum lovelies readers!

Baru sekarang berkesempatan nak update entry. Rindu sangat kat blog ni. Maaf ye b2b dan readers sekalian. 

Alhamdulillah saya selamat bergelar Puan Mila pada 5 Februari 2012.
No..no cik mila lagi..hehe..tapi header tu nanti change kemudian la..aci? :p

Bersyukur kerana semua majlis di pihak saya dan suami berjalan lancar.
Majlis kecil tapi meriah sangat.

Pada team b2b Dida, Waty, Razi dan Eimy yang sudi datang, terima kasih sangat2.
dan tak lupa pada b2b lain yang wish tahniah.
Terima Kasih uolls!

Doakan mila berkekalan dan bahagia hingga syurga.







*Next entry review tentang wedding ^__^

8 comments:

Hunny Kitty said...

congrats~

Angah86 said...

as salam...PN.MILA.. :)
tahniah...:)
semoga kekal hingga hujung nywa.. :)

Cik Azizah said...

tahniah syg~~ mila sgt cantik!!

bahIRAh said...

phewiitt..tahniah mila!

ciksusu said...

congatulation pn.mila;)

Dira said...

congrats PUAN MILA! :)

dhiera said...

milaa...rinduuu yeeeee

nak nanges terharu sebab mila jenguk kite. pang!

sitinazirah86 said...

tahniah mila,semoga berbahagia hingga ke akhir hayat...