Wednesday, May 11, 2011

i folow u, u folow back...perlu ke??

assalamualaikum W.B.T

yuhuu..selamat ptg readers..
haa en3 kali ni nk ckp skit pasal folow menfolow nih..

bagi aku la, if nak folow bia la seikhlas hati..aku sbgai bloggers baru pun tacing jgk sal nih..
certain2 aku nengok byk yang view blog aku n tggal jejak kat shoutout..
tu dkira bagus la coz de jgk yang sudi view blog xseberapa nih..
bila aku view back dorg n sometimes aku folow mgikut keikhlasan ati aku..
*terus terang beb...:p

tapi certain bila lepas aku folow jek, dorg akn folow balik aku..means dorg tgu folow dlu..
ape makna ni der?? faham2 sndiri la...

satu lg..xyah la tulis 'i folow u, u folow me back'..ase nye xpatot kot tulis cmtu..
blogging nih bkn tuk nengok followers sape pling banyakpun..
ermm..so lu pikir la sendiri...














p/s: bunga.cinta meminta maaf jika ade pihak y tacing ^_^

5 comments:

Cik Azizah said...

muahahaa..

jijah kalau ade blog follow jijah..jijah akan follow balik tapi tak pernah nak gunakan i folo u u folo back..tak pernah

tapi jijah folo sebab satu penganugerahan yang dia dah folo jijah.. blog jijah bertmbah follower tapi dia punya sikit..sngt tidak adil..kesian...

itu 1 bonus blog jijah bila dorang sudi folo...dan jijah sudi folo balik

wink2 ^^

bunga.cinta said...

miahahaha....neway thanks coz folow me ^_^

Bigdaddyz said...

terpulang ,ikut hati masing2 ...tiada salah pun kalau buat begitu...

kotak bulat said...

lain orang lain caranya kan..
:)

Recent post : CINTA SEKOLAH WAKTU DULU

Miss Shikin said...

setuju dear. i pun kalau tetibe kat shoutbox ada org tinggalkan jejak mcm " i follow u,u follow me back ea" terus terang i takda hati nak buka link diorang pun. tawar hati. :) follow ni seikhlas hati n bila kite btol2 interested je baru btol2 follow.

http://lamaransidia.blogspot.com