Tuesday, May 10, 2011

ujang folow aku..wehuuu!

salam petang readers :))


hehehehe..bongok senyum sorg2..

tgk tajuk en3 mesti korang dh tau kan..


tu sebab aku hepi sakan nih, coz blogger femes view blog aku,

korg kenal x dia nih, bagi y blom kenal p terjah dia cepat!


dia bkn takat view, folow lagi n siap komen lagi..

caye x?caye x?

^_^



tu dia...ujang




siap komen aku kat en3 nih(sini)




yang jadi lawaknye dia siap pggil aku adek...wakakaka..

aku nmpak muda kah? cet perasan

umo aku sama ngn bini hang kot si yana

mean kite pun sebaya la...hahahah


tapi xpe bagi ujang aku dak junior lam dunia blogger sbb tu dia pggil dik ^_^


bkn ape blogger baru cam aku nih ssh sgt org nk pandang,

yang aku nengok ramai view n say visit here n bla..bla..bla...

sbbnye mybe nengok folowers aku y cenonet tu kot :(

tapi xpe skit2 lama jadi bukit :))


neway leh aku conclude kan ujang mmg xsombong ngn blogger2 baru..btol x??

siap tgur error blog aku plak tu..


walawesss ni je kot en3 aku kali nih buat si ujang..T_T













p/s: blogger2 baru rajin la blogwalking k..^_^

6 comments:

YanaMIB said...

oke ai follow u gak..cpt buat entry psl ai pulakkk..muahahaha~


ujang mmg nmpk tua..relakan je dia panggil u adik oke!! lalalala~ =P

bunga.cinta said...

eh2..si yana pun folow i..yuhuuu..

neway thanks buat yana n ujang..

en3 sal yana coming soon k..tgguu~~hehe

Ujang9897 said...

derm..hahaha..gua tgk muka lu mcm budak2 la...grrr..!!

takda beza pun blog baru lama..gua pun baru la..=)

bunga.cinta said...

wakakaka...ujang terkena..hihi

u baru tp tiptop beb..i baru tp slow motion..=))

Kaoshi said...

saya blogger baru dan saya rajin blogwalking...haha..

Sila lawat: Kaoshi Troll

bunga.cinta said...

haha...jom blogwalk :))