Tuesday, March 4, 2014

Hadiah 1st besday Zara

Salam dan hai.

Besday dah 2bulan berlalu. Kamu baru dapat hadiah, kesian kamu nakk. Zara dapat kereta, yeahh! Hebak mu nak. Kecik-kecik dah ada Audi. Untunglaa. Audi control je pun, kekeke. Abah Zara la ni nak sangat belikan untuk Zara, hadiah 1st birthday katanya. Aku tak berkenan, entah rasa cam bazir duit je dahler mahal, Lol. Tapi xpelah duit abah, hehe.










Memang lawa kereta ni, rege pun lawa, huahua. Tapi malangnya Zara takut nak main kereta tu. Tu gambar atas letak dia masa kereta tak gerak, bila suami aku gerakkan kereta tu meraung2 dia. Kesian. Langsung Zara tak hiraukan kereta tu. Takpe tunggu besar sikit mungkin Zara tak takut dah nak main. Kereta tu maximun weight until 30kg+. Haa tak der la rasa rugi sangat belinya sebab boleh main lama, sampai ke umur 4-5 tahun. Gituu. Beli kat Kuantan je haa. Harga RM390. Kalau beli online pun harga pun lebih kurang sama. Duit postage lagi. Haa berbaloi la kan.


Ok, tata!

posted from Bloggeroid

4 comments:

Mama Safiy Arfan said...

wah untung la zara..hihi

Cik Puan Tqah said...

wa..audi dalam rumah je ke..hehhee

Allene said...

wah.. bestnya besday gift zara... untie tgk kelip2 mata je ni.. nak beli tuk abg hafidh tak beli2 lagi.. huhuhu

- AZIE - said...

wahh kmain hebat hadiah zara..happy belated bufday zara..moga membesar sbg anak solehah..