Tuesday, May 6, 2014

Tutorial : Cara Letak Link Entri Pada Komen

Salam dan hai.

Wahh tetiba hari ni aku nak share tutorial. Kemain kerlass ko mila. Mungkin berguna tutorial ni. Tapi jangan ler acap sangat di buatnya, kan ada pulak yang bosan dengan komen uolls, haha. Bagi aku bagus la kot untuk seller2 yang baru nak kenalkan blog dorang melalui komen. Tapi kena rajin komen dan blogwalking laa.


Nak tengok tutorial tu, tengok sini cara letakkan link entri pada komen. Aku buat tutorial kat blog satu lagi, malas nak copypaste letak sini. Ok, nak mudah uolls klik link yang aku bagi tu, hehe. Semoga berjaya!!


Ok, tata!
posted from Bloggeroid