Sunday, February 20, 2011

..fobia..

15/2 brsamaan 12 rabiulawal,Salam Maulidurasul :) sedikit lmbat salam ku..hehe.date nih xkn ku lupa dlm memori ingatan ku..ngeri! erkk......tkot bla kenangkan..sdikit sadis pun ade..hohoho..tp syukur pdaMU Ya Allah msih dbri ksmpatan tuk brnafas saat ini..jam 800 am..15/2..ak bgun dari tido coz nk g toilet..bgun pg tu ak trus bdri dn brjln ats katil sprti tidak kebiasaan,maklum la katil double deker..sebelom ni ak mgensot if nk trun dri katil, tp pg tu cmne punye mamai la ak boleh brjln lak..mimpi nk joging kot..hoho..jalan punye jalan (mcm la jauh ^-^) n tunduk skit nk trun....dusshh,aduhh kpala trhantuk something..ak pun trduduk smula smbil pegang kpala..then Ya Allah darah!!..baru la ak sedar kepala ak hit by ceiling fan..ekekek @_~..brlaku la pndarahan disitu..ak dgn lg mamainye trun dri katil kjutkan housemate aku..dgn gaye tgn mmgang kpala..(dialog kami)
aku: "ita,tolong k.mila..."
ita: (y enak tido n dgn mamai) kenape k.mila??
..bla..bla..bla..
ak dibawa keklinik oleh jiran kami (juga student uthm)tq ye ^-^
Ya Allah time nk smpai klinik sakit bkn main,smpai ke dada terase coz byk kuo darah, mujur la dr ckp xde pe2 juz kna 5 jhitan je..time kna bius n jahit mengerang jgk ak..huhu..now,ak fobia da tido katil ats..xmau2 lg sesekali naik katil ats :( ...Alhamdulillah luka ak mkin sembuh, juz tgu jahitan dibkk je..lg smggu kot..hopefully kjdian cmni xbrlaku lg,tp dlm brjga2 pun kite xtau pe brlaku kt kite..sesgguhnye sakit itu pghapus dosa2 kecil ~_~
(gmbo luka ade, kan korg gerun lak nk tgk..so imagine sndri yeak !_!)

2 comments:

Zie said...

uiks..sakit tuh..ngerinyaaaaa...

get well soon ye..ati2 len kali..

hazmilaismail said...

dh hmpir sembuh..thanks zie..:)