Friday, July 11, 2014

PREORDER KASUT RAYA!!

Salam dan hai.

Pre order kasut ini di buka bermula dari 24/06/2014 - 11/07/2014. Harga yang akan di beri tidak termasuk postage ye.

Saiz dan warna kasut di bawah :-

Color Category : Blue, Watermelon Red, White, Yellow, Black

Shoe Size : shoe length 13.2cm 21 yards / shoe length 13.7cm 22 yard / shoe length 14.2cm 23 yards / 14.7cm 24 yards / shoe length 15.2cm 25 yards / shoes length 15.7cm 26 yards / shoe length 16.2cm 27 yards / shoe length 16.7cm 28 yards / shoe length 17.7cm 29 yards / shoe length 18.2cm 30 yards / shoes 19.2cm 31 yards / shoe length 19.5cm 32 yards / 20cm 33 yards / shoe length 21cm 34 yards / shoe length 21.5cm 35 yards / shoe length 22.5cm 36 yards / shoe length 23cm 37 yards / shoe length 24cm long feet long +0.5 CM recommended for children within 23.5cm 38 yards 
With leather Material : PU

BLUE
BLACK
YELLOW
WATERMELON RED
WHITE


Saiz kasut di bawah :-

Color : Yellow, Blue, Green, Pink
Shoe size : 12.7cm 22 yards / long 13.3cm 23 yards / long 13.9cm 24 yards / long 14.5cm 25 yards / long 15.1cm 26 yards / long 15.7cm 27 yards / long 16.3cm 28 yards / long 17cm 29 yards / long 17.6cm 30 yards /
Applicable gender : female to male neutral
With leather Material : Canvas








Saiz kasut di bawah :-

Color : Green, Red, Dark Blue
Shoe size : 12.1cm 
21 yards / 12.7cm 22yards / long 13.3cm 23 yards / long 13.9cm 24 yards / long 14.5cm 25 yards / long 15.1cm 26 yards / long 15.7cm 27 yards / long 16.3cm 28 yards / long 17cm 29 yards / long 17.6cm 30 yards / 
Applicable gender : female to male neutral
With leather Material : Canvas







Kasut-kasut diatas sangat-sangat fast selling!!. Jika berminat boleh wassup saya Mila 019.9879159. Saya akan cek kasut dan saiz yang masih available untuk anak anda. 



Thursday, July 3, 2014

Bersahur dengan fresh milk blended!

Salam dan hai.

Tajuk je fresh milk blended, sebenarnya bukan fresh milk blended pun. Just kisar biasa je, kikiki. First try buat air ni. Sedapp habaq hang!! Minum pulak time sejuk. Ambil resepi dari nana. Tak susah pun. Campur dan kisar, siap!!




Bahan yang perlu..segelas Fresh Milk + 3biji kurma + 7 biji kismis + 1 sk madu. Campur dan kisar. Kemudian taruk peti ais. Ada orang suka campur badam. Nak letak pun boleh. Haa nak campur ESP atau Mealshake Shaklee pun boleh. Semalam aku campur mealshake sikit, adala bau dan rasa vanilla. Sedap!

Kenapa aku minum ni? Sebab aku nak bertenaga, tak nak lesu je walaupun puasa. Dan sebab utama juga aku masih bf anak. Tak nak la susu drop melampau. InsyaAllah membantu. Kan banyak makanan sunnah aku campur, sangat elok tau.

Ibu bf patut cuba. Yang tak bf anak pun boleh. Janji sedap!!

Ok, nak masuk dapur dahh. Masak awal kang tak kalut dengan budak kecik tu..Selamat Berpuasa Uolss!