Friday, June 29, 2012

Perot comel!




Salam jumaat readers.

Dah lama tak ngedate kan?
Banyak benda je nak share tapi nak menaip tu bukan main liat.

comel tak?


tunjuk perut Megan Fox je..takkan nak view perut sendirikan? gila..hehe

alolo sweetnya kalau asben cium perutkan?
pastu gosok2 sambil cakap ngan baby..

tang perot je comel..perut kita kecik sikit dari ni..hiks suka!
hari-hari duk gosok dan main perut sendiri.

suami mila bahasakan dirinya 'abah' kat baby..
mila pulak bahasakan 'ibu'
sesuai tak?


ok, daa..see u next time!





Thursday, June 14, 2012

Makanan rutin ketika alah..




Salam readers.

Percaya tak, dah 3 hari berturut mila xmakan nasi.
tak lalu makan dan tak berselera..
tengok nasi ase loya apatah lagi lauk ayam. segala jenis makanan berunsur ayam mila xleh telan.
elok sangat ke camtu?
cian anak ibu..maaf kan ibu ye.

bila lapar hanya mampu makan roti dan buah je.
kadang tak tahan jgk sebab rutin makan yang sama je.
tapi itula pengorbanan.
harap semua ni tak berlarutan.
yang kecian nya baby lam perut takut xcukup sumber zat.
harap anak ibu sihat dan ok.
kuat macam ibu ye sayang.

setiap 2 jam perut minta diisi.
kalau tak diisi konpem badan lembik semacam.
paksa jugak makan untuk ibu.
ni la makanan rutin hari-hari..



epal..epal...dan epal..

mommies2, apa ea makanan lain yang boleh cover dengan nasi? :(

Wednesday, June 13, 2012

Suami alahan...




Salam readers.

Malas dan tak larat, tapi gagahkan juga diri untuk update entri.
Kot2 ada yang rindu..ada ke?

Nak bukak cerita pasal asben (bukan aibkan suami tau!)
Semalam asben balik kerja awal. Saya pelik dan tengok dia tak bermaya dan lembik.
Tanya kenapa? asben geleng kepala.
katanya, abang pitam dan muntah kat tempat kerja tadi.
Dah g klinik doc cakap xda ape.

Bila dengar asben cakap camtu, saya senyum sorang2. Kejamkan wife dia? haha
Sah suami ku alahan!
Patot la saya dah 2 hari xmuntah, rupanya nak berjangkit kat asben, hehe
Saya apa lagi terus sambung senyum sorang2 (tak kasi asben nampak la, kalau x, naya!)
Bukan senyum sebab kesakitan suami tau.
tapi kelakar tengok lagak suami sambil uwekk2..hehe

Ada baik jgk suami merasa apa yang isterinya rasa.
Atleast asben merasai apa kesakitan yang saya rasa ketika alahan.
Adilkan? hehe
Yela selama ni asben berselera je makan. Jeles tau! haha

Alhamdulillah, hari ni asben dah ok. dah pergi kerja pun tadi.
cukup la 1 hari suami ku alahan.
lama2 nanti rasa kesian pulak, dengan nak kerjanya lagi.

Ok la tu je nak kongsi cerita, hehe.
taaa..